Momenteel heb ik vakantie. Ik ben niet bereikbaar. Wil je meer weten. Of wil je na de zomer een traject starten? Plan dan online een afspraak in. Ik bel je op de door jouw aangeven datum en tijd.

RELATIE APK

RELATIE APK

Relatie APK

Alles heeft onderhoud nodig. Je auto, je fiets, je huis en al je andere persoonlijke spullen. Soms moet je even flink aan de slag in de tuin of op de zolder.
En ook op je werk heb je eens in de zoveel tijd een functioneringsgesprek. En hoe doe je dat met je relatie? Besteed je nog genoeg tijd aan het onderhouden van je relatie?

Verliefd

De eerste periode van een relatie dan is er verliefdheid, alle tijd voor en met elkaar het kan niet op. Gaandeweg de relatie wordt alles weer wat normaler. Je besteed weer meer tijd aan je vrienden en je eigen hobby’s. Er komen misschien wel kinderen. Maar het kan ook zijn dat 1 van beide ziek wordt of dat er iets naars gebeurd in de familie of vriendenkring. Al deze dingen hebben invloed op je relatie. Hoe gaan jullie daar mee om? Blijf je elkaar opzoeken of gaan de verschillen die eerst zo leuk waren jullie nu tegenstaan?

Minder aandacht voor elkaar

Het is helemaal niet gek dat in de drukke levens die we hebben met elkaar er niet altijd de tijd genomen wordt om de belangrijke zaken met elkaar te bespreken. Soms ben je gewoon te moe. Of je denkt, ach laat maar of je bent bang dat je in een discussie beland en dat dat de sfeer niet ten goede komt. Maar als je dat te lang laat voortduren dan kan het moment komen dat je denkt we groeien nu wel erg ver uit elkaar. Wacht niet te lang! Dat is het moment om in te grijpen. Ga aan het werk met je relatie. Tijd en aandacht voor elkaar kan weer heel veel goedmaken.

Wat kan je helpen?

Heb je geen idee hoe je de draai weer moet maken. Hoe pak je dat dan op. Waar moeten we het dan over hebben? Maak een afspraak en ik help jullie weer op pad.

Afhankelijk van jullie behoefte zullen we aan de slag gaan. Ik plan dan eerst een vrijblijvende (telefonische) intake van 30 minuten, zodat helder is wat jullie behoefte is.                                                                                                             

Wat kun je verwachten van de gesprekken: Een positieve insteek. Tijd en aandacht voor elkaar. Tips en ideeën om weer in verbinding te komen. Hoe gaan jullie bijvoorbeeld om met elkaar of problemen die jullie tegenkomen? Hoe maken jullie beslissingen? Hoe gaan jullie om met verschillen? Welke patronen zijn erin geslopen en helpen jullie niet. Welke onderwerpen zijn lastig om met elkaar te bespreken. Je kunt bij mij een afspraak inplannen voor een relatie APK.

Altijd kosteloos een gesprek van 30 minuten, daarna zijn de kosten 80 euro per uur.

Waar wacht je nog op? Zet nu de stap om weer in verbinding te komen met elkaar!