Wil je meer weten? Plan dan online een afspraak in. Ik bel je op de door jouw aangeven datum en tijd.

TRANSFORMATIEVE MEDIATION/ COACHING

TRANSFORMATIEVE MEDIATION

Transformatieve mediation/coaching

Ja, ik wil mijn conflict oplossen!
\Wanneer er conflicten zijn, zijn deze soms op te lossen en soms ook niet. Als het niet lukt, dan voel je je vaak machteloos. Wat je ook probeert, al je goede bedoelingen, maar je komt er niet uit met elkaar.

Bij transformatieve mediaton/ coaching, kijken we anders naar conflicten. Ten eerste kijken we positief, als je het wilt, dan kan het! Weet je zeker dat je er uit wilt komen, dan is dit wat voor jou.
Het mooie is, je kunt dit met elkaar doen, maar als de ander niet wil, dan kun je ook alleen je conflicten oplossen, kan dat? Ja dat kan.
Door zelf te zien wat je eigen aandeel is in het conflict, door je eigen patronen te gaan zien en door zelf je verantwoordelijkheid te nemen.
En als je dat doet, dan voel je vrijheid, dan zit niks meer in de weg en dan ontstaat er ruimte.

Bewust of onbewust

Er spelen altijd bewuste en onbewuste zaken mee. Beelden van jezelf en van de ander. Wat je ziet, is dat ook
waar of is het maar net hoe je kijkt. Emoties spelen een belangrijke rol. Hoe interpreteer je wat er om je heen
gebeurd? Vaak heb je last van oude patronen en denkwijzen.

Deze zijn ooit ontstaan en elke keer word je weer bevestigd in hetgeen jij ziet. Wat we nu gaan doen is deze onder de loep nemen. Wat maakt dat het zo ontzettend veel energie kost? En welke invloed heeft dat op je communicatie met de ander.

De angel

Bij transformatieve mediation/ coaching halen we de angel uit het conflict. Wanneer de angel er niet uitgehaald is, dan voelt het niet goed, het sluimert. Wanneer de angel er wel uit is, dan voel je je weer vrij. Er ontstaat ruimte veel meer mogelijk is.

Dit is de transformatie, dan vallen er kwartjes..Je gaat begrijpen wat er aan de hand is, je krijgt grip op jezelf, op je emoties en dus op je gedrag. Dan kun je het probleem echt oplossen, want je kunt de verantwoordelijkheid nemen. Daarmee kom je weer in verbinding met jezelf en daarmee ook met de ander.

Geen compromis of schikking, maar er samen uitkomen, allebei volledig tevreden. Het kan, omdat jij dat wilt!

Samen of alleen

Hebben jullie een conflict, bijvoorbeeld na een echtscheiding en lukt het maar niet om er met elkaar uit te komen? De ene rechtszaak na de andere, steeds weer nieuwe conflicten, allebei uitgeput en machteloos. Heb je steeds het gevoel……als de ander nou eens mee zou werken? Dan is het tijd voor wat anders.

Ik zie jullie graag samen, door met elkaar te ontdekken wat jullie conflict in stand houdt. Lukt het niet samen? Je kunt ook alleen komen. Het mooie is, je hebt de ander niet nodig. Grip op jezelf, is grip op je emoties en dus grip op je gedrag.

Je kunt zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen aandeel, dat is de eerste stap om het van nu af aan anders te doen. Je voelt weer meer verbinding, het stroomt en je voelt je vrij. En als jij dat voelt, dan heeft dat weer invloed op iedereen om je heen, ook diegene waar je een conflict mee hebt.

Er is 1 ding nodig

Er is maar 1 ding nodig ….. en dat is jouw commitment.
Zeg je……..Ja, ik wil dit, ik wil er uit komen!

Dan zie ik je graag!

Na de eerste sessie al resultaat. Meestal 3 tot 5 sessies nodig. Een afspraak duurt 2 uur, het tarief is 80 euro per uur.

Effectief in een echtscheiding, maar ook wanneer het niet lekker loopt in je relatie en je wel bij elkaar wilt blijven, bij andere conflicten, ontslag, burn out klachten etc.

  • Ik kan niet anders zeggen dat jij, Cynthia, de juiste persoon voor mij geweest bent om hier mee aan de slag te gaan. Cynthia, ik wil je enorm bedanken voor je tijd, je inzet en het vertrouwen in mij en alle handvaten die je me hebt gegeven.

    Eliza

  • "Ik heb na jaren weer contact met mijn broer. Superdankbaar daarvoor."

  • "Ik had gewoon niet door wat mijn eigen aandeel was"

  • "Het is gewoon opgelost"

  • "Confronterend, maar zo waardevol"

  • "Wat verhelderend"